Welkom bij Max&Ine

Al bijna 10 jaar is Max&Ine een gevestigde waarde in het centrum van Gent.

Wij bieden je leuk, mooi en duurzaam speelgoed, en dit zowel voor pasgeboren baby's als voor kids tem 8 jaar.

Als specialist in het leggen van geboortelijsten kan je bij ons terecht voor al je babyspulletjes, leuke knuffels en een mooi en gevarieerd assortiment aan kleertjes tem 3 jaar.

Zowel in speelgoed als op modegebied volgen we de nieuwste trends. Met merken als Brio, Corolle, Djeco, Duplo, poppen en gezelschapsspelletjes van Haba, mooie knuffels van Jellycat, educatief en kleurrijk speelgoed van Lilliputiens, de gekende Monchhichi's, New Classic Toys, Plantoys, Skip Hop, Schleich, Sophie la Giraffe, Sylvanian Families enz. als de kleertjes van 4 Funky Flavours, Baba, Fresk, Froy&Dind, Trixie en Woody, vind je bij Max&Ine zeker wat je zoekt. Ook hebben we een leuk assortiment aan baby- en peuterboeken en kaartjes voor elke gelegenheid.

Zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen!

Nieuws

Klaar voor Sinterklaas en de Kerstman? Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor! Stuur de Sint en de Kerstman naar Max&Ine voor de leukste cadeautjes!! 

BINNENKORT bij Max&Ine: De nieuwe kerst Sonny Angels 2018!! Hou onze facebookpagina in de gaten voor meer nieuws!! 

Nieuwe printjes van Trixie en Les Rêves d'anaïs ==> Bestelbaar vanaf November!

KORTING op de wintercollectie!! Tot en met zaterdag 10/11/18 20% korting op de hele wintercollectie!! Super leuke merken: 4FunkyFlavours, Baba, Froy&Dind, Woody, maar ook Trixie & Fresk!