Voor bezoekers: geboortelijst raadplegen

Geboortelijst raadplegen

Hier kunt u de geboortelijst raadplegen en online een geschenk bestellen. Uiteraard ben je ook welkom bij Max&Ine om een geschenkje te komen uitkiezen en het onmiddellijk mee te nemen. Telefonisch kan je je favoriete geschenk bestellen op: 09/330.90.20.

Om de juiste lijst te vinden, gelieve de familienaam en de geboortedatum van de baby hieronder in te geven.


Geboortelijst aanleggen

Of het nu voor de eerste keer is of niet: mama of papa worden is een onvergetelijk moment!

Graag adviseren wij jullie dan ook over alles wat jullie nodig hebben voor de geboorte van jullie baby. Ons ruime assortiment aan babyspullen in de breedste zin van het woord zorgt ervoor dat jullie zeker jullie gading zullen vinden bij Max&Ine.

Het aanleggen van een lijst is een belangrijk moment als voorbereiding op de komst van jullie kindje. Spring gerust eens binnen voor een vrijblijvend informatiepakket en om onze innoverende collectie aan babyspulletjes en kleertjes voor jullie baby en grote broer of zus te komen bewonderen! De voorbereidende checklist helpt je al een beetje op weg bent in het samenstellen van een lijst. Wij nemen dan ook graag de tijd om een lijst op jullie maat samen te stellen en stellen het op rpijs als jullie vooraf even een afspraak hiervoor maken.

Als de baby geboren is, kunnen familie en vrienden een geschenk naar eigen budget van de lijst kiezen. Ook kan er een cadeaubon geschonken worden waarmee jullie nog artikelen van de lijst kunnen aankopen. Het aankopen van een geschenk uit de geboortelijst kan via een bezoekje aan Max&Ine, telefonisch of via onze website. Een deel van de geboortelijst kunnen jullie zelf beheren. Jullie krijgen voordien een login om al wat voorbereidend werk te doen en indien jullie dat wensen tekst en foto's toe te voegen. Van zodra de baby geboren is, zetten wij de lijst online. Vrienden en familie kunnen ook een boodschap achterlaten in het “gastenboek”. Van zodra een geschenk aangekocht is, wordt dit gereserveerd voor jullie. We laten jullie dan ook weten dat er een geschenk ligt dat kan afgehaald worden in de winkel. Bij het afsluiten van de lijst ontvangen jullie nog een waardebon ter waarde van 10% van het totaalbedrag van de lijst en dit vanaf 1500€.

Veel succes bij de voorbereiding van de komst van jullie nieuwe spruit en tot binnenkort bij Max&Ine!