Slaaptrainer schaap - Sam Roze

49,95
Wordt uw kind 's ochtends heel vroeg wakker? Slaaptrainer Sam laat je kind zien wanneer het tijd is om in bed te blijven en wanneer het OK is om op te staan. Sam sluit zijn ogen als het bedtijd is en opent ze 's ochtends als het OK is om op te staan. Het nachtlampje verandert van kleur als een verkeerslicht, om nacht, vroege ochtend en OK om op te staan ??aan te duiden.
Op voorraad
Een kind heeft geen besef van tijd. Voor een jong kind begint de dag op het moment dat hij/zij zijn/haar ogen opent, wat voor de ouders vrij vroeg (en vermoeiend) kan zijn. Een slaaptrainer leert uw kind met visuele indicatoren wanneer het in bed moet blijven en wanneer het OK is om op te staan. Zelfs heel jonge kinderen kunnen dit concept begrijpen: voor het slapengaan sluit Sam automatisch zijn ogen... dus is het tijd om te slapen. 's Ochtends, op een door jou vooraf ingesteld tijdstip, opent Sam zijn ogen om de dag te beginnen.
Sam's rode nachtlampje kan de hele nacht blijven branden of automatisch uitgaan. De helderheid van het scherm is volledig instelbaar. Ook kan je Sam instellen om te gaan slapen voor een bepaalde tijd: 3-180 minuten. Erg handig voor een middagdutje dat niet altijd op hetzelfde tijdstip begint.
Sam kan ook worden gebruikt als wekker voor oudere kinderen, die wakker moeten worden voor school. Het geluidsalarm wordt apart van de slaaptrainingsfunctie ingesteld.

Specificaties
- 20 cm x 14 cm x 12 cm
- Kindveilig ABS; LED
- Kinderslotmechanisme
- 4 helderheidsinstellingen, 12/24 uur toggle
- 4 volume-instellingen
- USB-kabel meegeleverd (Input: 5V, 500mA)
- 4 x AA alkalinebatterijen (niet inbegrepen)
- Dit product is getest volgens de internationale veiligheidsvoorschriften
Bestelnummer:
ZA-SAM-3
Barcode:
0799439610378
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer