Mijn eerste camera

18,00
Krijg een perfect beeld van je omgeving met deze PlanToys-camera. Richt, focus en klik op de camera en bekijk de verschillende beelden door de caleidoscooplens!.
Op voorraad
Met een klikbare ontspanknop en verstelbare caleidoscooplens kunnen kinderen in elke gewenste richting richten en fotograferen! Bekijk de wereld door een unieke lens, zowel binnen als buiten. Doe alsof je een beroemde fotograaf bent, vogelspotter of een deel van de paparazzi!
Ontgrendel creativiteit en fantasierijk denken door de wereld door de caleidoscooplens te bekijken. Doen alsof met de camera biedt kinderen de mogelijkheid om verhalen te vertellen en scenario's te verzinnen die uiteindelijk hun creatieve denkproces ondersteunen.

Afmetingen: 10 cm X 5,2 cm X 7,8 cm

Leeftijd:
vanaf 1 jaar

Materiaal:
De My First Camera is gemaakt met PlanWood. Een PlanToys-materiaal gemaakt van overtollig zaagsel dat resulteert in een flexibeler waterbestendig hout en is gepigmenteerd met op water gebaseerde en natuurlijke kleurstoffen die vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Verzachte randen maken de camera extra kindvriendelijk en veilig.
Bestelnummer:
5412
Barcode:
8854740054128
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer