Miffy baby Soft Speeltapijt/Opbergzak

64,95
Laat uw engel spelen op dit schattige baby speelkleed met Nijntje!
Op voorraad
De tas heeft kleine Nijntjes aan de buitenkant, en onthult zodra je hem openmaakt een speelmat met een groot Nijntje! Dankzij de extra zachte binnenkant is het de perfecte speelmat voor kleine kinderen en baby’s. Blokken, knuffels en zelfs gehele speeltoestellen kunnen mee worden genomen in de tas. En dit alles is in één beweging op te ruimen door aan de koortjes in de rand van de mat te trekken.
Deze hebben wij in onze Soft lijn extra beschermt, zodat we er zeker van zijn dat nieuwsgierige handjes er niet aan gaan zitten.
Dankzij de draagriem kan de opbergzak voor speelgoed niet alleen over de schouder gedragen worden, maar ook over het handvat van de buggy of kinderwagen gehangen worden.

Eigenschappen:
- Diameter 120 cm
- 100% jersey katoen
- Dubbelzijdig bedrukt
- Geruite stiksels aan de buitenkant
- Gewatteerd
- Maximum 15kg

Onderhoud:
- Wij adviseren om het Play&Go speelkleed in water met wat azijn te laten weken voordat u het wast. Wij adviseren ook om de Play&Go opbergzak voor speelgoed de eerste keer apart te wassen.
- De kleur van uw Play & Go speelgoed- opbergzak wordt beter behouden als u een wasmiddel zonder bleekmiddel gebruikt. Gebruik geen wasverzachter!
- Stel de temperatuur van de wasmachine niet hoger in dan 30 ° C.
- De stof is gevoelig voor verkleuring door de zon. Droog uw Play&Go opbergzak op een schaduwrijke plek.
Bestelnummer:
4897095301350
Barcode:
4897095301350
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer