Icons baby Soft Speeltapijt/Opbergzak

64,95
Uw baby zal dol zijn op deze gevoerde speelmat met excentrieke patronen en leuke vormen!
Niet op voorraad
De Soft speelgoed opbergzak is het icoon van Play&Go, en wat is nou leuker dan deze opbergzak voor speelgoed compleet versierd te hebben in een vrolijke print. De uitermate zachte binnen voering van deze tas wordt opengevouwen om een grote speelmat te vormen. Vervolgens kan je aan de touw in de rand van de mat trekken om al het speelgoed in één beweging op te ruimen in de zak. De randen zijn extra beschermd met veiligheidsflappen, zodat uw kleine nooit in aanraking komt met het touw. Dankzij het ingenieuze Belgische design gaat geen centimeter aan ruimte verloren. Hierdoor blijft de draagtas compact en kan hij gemakkelijk over de schouder gedragen worden dankzij de draagriem. De opbergzak voor speelgoed en andere babyartikelen heeft ook de perfecte maat om over het buggyhandvat gehangen te worden.

Eigenschappen:
- Diameter: 120 cm
- 100% jersey katoen
- Dubbelzijdig bedrukt
- Geruite stiksels aan de buitenkant
- Gewatteerd
- - Maximum 15kg

Onderhoud:
- Wij adviseren om het Play&Go speelkleed in water met wat azijn te laten weken voordat u het wast. Wij adviseren ook om de Play&Go opbergzak voor speelgoed de eerste keer apart te wassen.
- De kleur van uw Play & Go speelgoed- opbergzak wordt beter behouden als u een wasmiddel zonder bleekmiddel gebruikt. Gebruik geen wasverzachter!
- Stel de temperatuur van de wasmachine niet hoger in dan 30 ° C.
- De stof is gevoelig voor verkleuring door de zon. Droog uw Play&Go opbergzak op een schaduwrijke plek.
Bestelnummer:
4897095300407
Barcode:
4897095300407
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer