IJsbeer baby Soft Speeltapijt/Opbergzak

64,95
Ontdek de ultieme 3 in 1 ijsbeer-softlijn van Play&Go design.
Op voorraad
Deze Soft-collectie combineert een babyspeelmat, opbergtas voor speelgoed en handige luiertas, een must-have babyaccessoire voor elke jonge moeder. De nieuwe collectie bestaat uit verschillende dierenthema’s dat snel de harten van zowel moeders als kleintjes verovert. De unieke 3 in 1 speelmat is gemaakt van hoogwaardig zacht jersey-katoen. De speelmat heeft een diameter van 120 cm en is voorzien van een afneembare schouderriem, zodat hij op de schouder kan worden gedragen of kan worden bevestigd aan een kinderwagen. De binnenkant bevat leuke dierenprints zoals de pauw, de ijsbeer, de pinguïn en de lama, terwijl de buitenkant is afgewerkt met een stijlvolle stikking en effen kleuren. Play&Go heeft ervoor gezorgd dat het product babyveilig is doormiddel van een katoenen flap die ervoor zorgt dat een baby niet aan het touw kan komen. Probeer deze praktische 3 in 1 Play&Go en word fan!

Eigenschappen:
- Diameter: 120 cm
- 100% jersey katoen
- Dubbelzijdig bedrukt
- Geruite stiksels aan de buitenkant
- Gewatteerd
- Maximum 15kg

Onderhoud:
- Wij adviseren om het Play&Go speelkleed in water met wat azijn te laten weken voordat u het wast. Wij adviseren ook om de Play&Go opbergzak voor speelgoed de eerste keer apart te wassen.
- De kleur van uw Play & Go speelgoed- opbergzak wordt beter behouden als u een wasmiddel zonder bleekmiddel gebruikt. Gebruik geen wasverzachter!
- Stel de temperatuur van de wasmachine niet hoger in dan 30 ° C.
- De stof is gevoelig voor verkleuring door de zon. Droog uw Play&Go opbergzak op een schaduwrijke plek.
Bestelnummer:
5425038799941
Barcode:
5425038799941
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer