Sorteerbus

52,00
Een mooie houten sorteerbus uit de Orchard collectie van PlanToys. De sorteerbus bevat drie verschillende kleurrijke vormen en kan d.m.v. het touwtje ook echt rijden. Zijn alle vormen goed gesorteerd dan kan je doormiddel van een lipje aan de bovenkant ze er weer uitschuiven. De sorteerbus helpt bij de ontwikkeling van de motoriek van je kleintje.
Op voorraad
Oefen met het sorteren en tellen van de verschillende kleuren en vormen die bij de sorteerbus worden geleverd! Als duw- en trekspeelgoed kunnen kinderen zowel actief met dit voertuig spelen als tegelijkertijd hun wiskundige, probleemoplossende, fijne motoriek en communicatieve vaardigheden ontwikkelen.
Kinderen worden aangemoedigd om hun aandacht te richten op het sorteren van de verschillende kleuren en vormen die bij de Sorteerbus-speelset worden geleverd. Door dit te doen, ontwikkelen ze zich op verschillende manieren en ondersteunen ze ook hun verbeeldingskracht door vrij te spelen.
Deze set wordt geleverd met 3 felgekleurde blokken, 1 buschauffeur en een uittrekbare bus.

Afmetingen: 13,1 cm X 20 cm X 13,7 cm

Leeftijd:
vanaf 1 jaar

Materiaal:
ecologisch rubberhout - afgewerkt zonder gebruik van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.
Bestelnummer:
5401
Barcode:
8854740054012
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer