Organic - Meadow Green Speelmat/opbergzak

69,95
Ontdek dit biologische functionele 3in1 babymatje, opbergtas en luiertas Dit Meadow Green GOTS biologische baby speelkleed is geïnspireerd door de lente, bloemen en rustgevende weiden. Denk aan picknicken met het gezin, veel lachen en madeliefjeskettingen. Meadow Green viert het leven en de groei; het leven en de groei van je kleintje.
Niet op voorraad
Een unieke gewatteerde baby speelmat die tegelijkertijd opbergtas voor speelgoed en luiertas is. 120 cm in diameter en gemaakt van GOTS biologisch katoen om de baby maximaal plezier en comfort te geven. Dit speelkleed en luiertas is zo praktisch en functioneel voor dagelijks gebruik.
De verstelbare en afneembare schouderriem garandeert een groot comfort of hang hem gewoon aan de wandelwagen en ga op pad! Probeer en word verliefd op dit unieke speelkleed.

Eigenschappen:
- Diameter 120 cm
- 100% GOTS biologisch katoen
- Geruite stiksels aan de buitenkant
- Vulling gemaakt van GRS-kwaliteit RPET
- 1 kg van deze vezel helpt 63 flessen te redden die niet in zee terechtkomen of worden gestort
- Maximum 15kg

Onderhoud:
- Wij adviseren om het Play&Go speelkleed in water met wat azijn te laten weken voordat u het wast. Wij adviseren ook om de Play&Go opbergzak voor speelgoed de eerste keer apart te wassen.
- De kleur van uw Play & Go speelgoed- opbergzak wordt beter behouden als u een wasmiddel zonder bleekmiddel gebruikt. Gebruik geen wasverzachter!
- Stel de temperatuur van de wasmachine niet hoger in dan 30 ° C.
- De stof is gevoelig voor verkleuring door de zon. Droog uw Play&Go opbergzak op een schaduwrijke plek.
Bestelnummer:
4897095301305
Barcode:
4897095301305
Merk:

Gerelateerde producten

Aanmelden

Registreer